Get Adobe Flash player
Vrienden van het Toonkunstkoor Roermond

VRIENDEN van het TOONKUNSTKOOR ROERMOND
Om de activiteiten van het koor te ondersteunen – het onderhouden / verbeteren van de zangkwaliteit van de koorleden en daarmee het streven naar een hoog kwaliteitsniveau van de concerten – kunt u Vriend worden van het koor.

Vriend van
Vanaf 25 euro per kalenderjaar bent u Vriend van het Toonkunstkoor Roermond U ontvangt dan voorafgaande aan de concerten informatie over de werken en componisten met achtergrondinformatie.

Vriend +
U kunt ook voor een bedrag van minimaal 50 euro per jaar Vriend + worden. Naast de concertinformatie heeft dít lidmaatschap de volgende voordelen:

  • Gereserveerde plaats bij concerten voor uzelf en introducé
  • Voor elk concert ontvangt u een uitnodiging waarbij u verzocht wordt uw reservering definitief te bevestigen
  • Een gratis programmaboekje
  • Met uw concertkaart kunt u als Vriend+ uiteraard de generale repetitie bijwonen

U bent nog geen Vriend van Toonkunstkoor Roermond? Daar doen wij graag wat aan. Stuur uw mail naar jan.heemels@planet.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriend Zakelijk (VriendZ) Wanneer u zakelijk ons koor een warm hart toedraagt kunt u met uw bedrijf VriendZ van het Toonkunstkoor worden vanaf 100 euro per jaar. Verdere invulling van uw sponsorwensen zijn uiteraard bespreekbaar. Stuur uw mail naar secretariaattkr@gmail.com we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.