Get Adobe Flash player

Bestanden: /Webpagina bestanden/Verenigingvhjaar2.jpg

Beste Vrienden van Toonkunstkoor Roermond, vrienden, familie van onze koorleden en allen die onze vereniging een goed hart toedragen,

 

Toonkunstkoor Roermond heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen roept het Toonkunstkoor nu iedereen op om te stemmen via www.verenigingvanhetjaar.nl. Op deze website leest u het unieke verenigingsverhaal van Toonkunstkoor Roermond, waarmee ze zich genomineerd hebben. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen.

 

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!  

Secretaris van Toonkunstkoor Roermond over de club: “Het koor heeft zich in de afgelopen jaren onder leiding van vaste dirigent Pieter Cox geweldig  ontwikkeld. Met een repertoire dat reikt van Barok tot zeer eigentijdse muziek bereikt het een breed publiek in Roermond en ver daarbuiten. Er wordt met inzet, overgave en met intens veel plezier gezongen door en voor alle leeftijden.”

De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Ga naar verenigingvanhetjaar.nl en stem ook op Toonkunstkoor Roermond!

Volg de verkiezing via: TwitterInstagram | Facebook | YouTube

Zie voor meer informatie www.verenigingvanhetjaar.nl.

NB: om mee te stemmen hoeft u niet in Roermond te wonen en ook geen rekeninghouder te zijn bij de mede-organiserende bank.