Get Adobe Flash player
Repetities

De aard van de programmering vraagt een duidelijke inspanning van de leden. Iedere dinsdagavond komen zij voor de wekelijkse repetitie onder leiding van de dirigent bijeen in MFC Het Paradies, Munsterstraat 61 in Roermond. De tijd van repeteren is van 20.00 - 22.30 uur. Daarnaast worden er niet-reguliere repetities en studiezondagen gehouden. Voorts is er veel aandacht voor stemvorming en koorscholing.

Wilt u lid worden? We zoeken vooral jonge aanwas, maar iedereen met een goede stem is welkom. In verband met een goede balans tussen de stemmen zoeken we echter  tenoren en bassen. Ervaring is een plus, doch geen vereiste. Belangstellenden zijn altijd welkom tijdens de repetitie. U kunt vrijblijvend komen luisteren en kijken en u bij verdergaande interesse aanmelden.

Stemvorming, koorscholing en andere scholingsmogelijkheden voor (aspirant)leden worden aangeboden. Als u lid van ons koor wilt worden, zal de dirigent u een stemtest afnemen. Wilt u eerst meer informatie? Mailt u dan even naar:
secretariaattkr@gmail.com