Get Adobe Flash player

 Bestanden: /Webpagina bestanden/rabo/raboclubkas2.jpg

OPROEP AAN ALLE KOORLEDEN EN VRIENDEN VAN TKR

Stem tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!
Rabobank Roermond-Echt draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Roermond-Echt stelt € 125.000,- beschikbaar! Ook wij, Toonkunstkoor Roermond, doen uiteraard weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne, een mooi steuntje in de rug voor ons jubileumconcert in december van dit jaar! 

Stemmen
Van dinsdag 8  t/m woe 23 mei 2018 mogen leden van Rabobank Roermond-Echt vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij van Toonkunstkoor Roermond ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden en Vrienden van ons koor
Het is voor Toonkunstkoor Roermond belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Vorig jaar mochten we €545,00 ontvangen, en het zou natuurlijk fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden (áls zij lid zijn van Rabobank Roermond-Echt) dit jaar opnieuw stemmen geven aan Toonkunstkoor Roermond tijdens de Clubkas Campagne.

Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op rabo.nl/roermond-echt

Voor iedereen die ons koor een warm hart toedraagt: SUPERBEDANKT!