Get Adobe Flash player

Nieuwe Leden:

 

Toonkunstkoor Roermond zoekt voortdurend nieuwe leden. Vooral in de stemgroepen  tenoren en bassen.

Ben je nieuwsgierig geworden of misschien zelfs enthousiast ? Dan moet je zeker een keer komen luisteren . Je kunt ook altijd vrijblijvend  4 repetities meezingen. Voorafgaand aan het lidmaatschap vindt er een stemtest plaats  om te bepalen in welke stemgroep je het beste past.

Koorervaring is wenselijk,maar misschien nog meer een enthousiaste motivatie om te werken aan stemvorming en partituurkennis.

We repeteren elke dinsdagavond van 20.00u. tot 22.30u. in MFC het Paradies Munsterstraat Roermond.

Loop gerust eens binnen of neem contact op met het secretariaat.

 

 Projectzangers:

Afhankelijk van onze  programmering is het ook mogelijk om gedurende een bepaalde periode het koor te komen versterken als er voor dat werk projectzangers nodig zijn.

Je kunt gevraagd worden of je kunt je aanmelden voor een repetitieperiode voorafgaand aan de uitvoering van een werk dat je altijd al eens hebt willen zingen .

Hierbij worden dezelfde eisen gesteld als aan de vaste leden : er wordt gekeken of er plaats is in de stemgroep en er wordt een (korte) stemtest afgenomen.

Je wordt dan Projectlid van het koor en je bent contributie verschuldigd voor de duur van het project. Deze bedraagt € 17,50 per maand.

Zodra bekend is welke werken er gezongen gaan worden staat dit vermeld op de site. Je kunt je aanmelden via het secretariaat.

Later instappen  is daarnaast bespreekbaar  afhankelijk van de stemkwaliteiten, partijkennis en muzikale ervaring. Toetsing kan plaats vinden door een gesprek en het voorzingen, waarbij partijkennis centraal staat.

Bij later instappen wordt er van de projectleden verwacht dat zij hun partij beheersen.